De handelaars van De Munt zetten straks hun beste beentje voor tijdens De Munt Lifestyle.
kos De handelaars van De Munt zetten straks hun beste beentje voor tijdens De Munt Lifestyle.

Handelaars De Munt bundelen krachten voor nieuw lifestyle evenement

De handelaars op De Munt slaan de handen in elkaar voor een nieuw jaarlijks evenement: De Munt Lifestyle. In het weekend van 12 en 13 oktober wordt De Munt dé plek bij uitstek. 

“Op zaterdag is ‘fashion & fun’ de rode draad, terwijl we op zondag gaan voor ‘music & fun”’, vertelt Rik Leenknecht van I-Cor vzw. “Zo is er op zaterdag een modeshow op De Munt om 14, 15 en 16 uur. Qua muziek is er op zondag om 11 uur een gratis concert door strijkerskwintet Cordula in ARhus, terwijl Charlotte Vande Ginste en Brecht Degryse om 13 uur sfeervolle muziek brengen in I-Cor en op het plein geven Funcky Dance samen met Hypnosis het beste van zichzelf om 15 en 16 uur. De funfactor is er dankzij de doorlopende kinderanimatie, zowel op het plein als in de handelszaken.” Naast het algemene programma doet ook elke handelszaak afzonderlijk nog een duit in het zakje met kortingen en hapjes en drankjes.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer