Hotelmanager Cédric Decaesstecker samen met de vertegenwoordigers van de goede doelen die in de prijzen vallen dankzij de open hoteldag.
Joke Couvreur Hotelmanager Cédric Decaesstecker samen met de vertegenwoordigers van de goede doelen die in de prijzen vallen dankzij de open hoteldag.

Hotel Mercure organiseert open hoteldag voor goede doel

Altijd al eens achter de schermen willen kijken van een hotel? Hotel Mercure biedt je die kans op zondag 13 oktober en dit dan nog ten voordele van vijf Roeselaarse goede doelen. 

Tussen 13 en 17 uur ontdek je het reilen en zeilen in het hotel op het Accent Businesspark, kun je genieten van een optreden of een handtekening te pakken krijgen van Bram de Mets, finalist van The Voice van Vlaanderen, genieten van de kinderanimatie- en zoektocht, smullen van taarten, pannenkoeken en suikerspin en de kunstenaarsmarkt bezoeken waar Renate Blondeel, Anja Brugghe, Dominique Lannoo, San Oosterlynck, Ronny Pattijn en Karlos Vansteenkiste aan het werk zijn. Dit alles wordt georganiseerd in het kader van de vijfde verjaardag van Mercure Roeselare. De opbrengst gaat naar Kloen, Televestiaire, Onze Kinderen vzw, het Mannahuis en De Rode Lopers. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer