Jong CD&V Roeselare neemt de rol van kerstman op.
RV Jong CD&V Roeselare neemt de rol van kerstman op.

Jong CD&V Roeselare zamelt kerstcadeautjes in voor kinderen die het minder breed hebben

Jong CD&V laat ook dit jaar geen enkel kind in de kou staan tijdens de eindejaarsperiode. Met hun initiatief ‘Iedereen Kerstman’ willen de leden dat ieder Roeselaars kind een cadeautje onder de kerstboom vindt.

 “De kerstperiode is een periode om aan elkaar te denken en elk kind heeft recht op een kerstcadeautje”, vertelt Wout Veranneman. “Daarom organiseren we voor de tweede keer onze inzamelactie Iedereen Kerstman. Vorig jaar konden we meer dan honderd cadeautjes inzamelen dankzij verschillende gulle inwoners en een aantal Roeselaarse speelgoedwinkels met het hart op de juiste plaats. Ook dit jaar kloppen e weer aan bij de lokale speelgoedhandelaars om een bijdrage te leveren, maar iedereen mag een pakje doneren. Deze kunnen op zondag 22 december van ’s middags tot 20.30 uur afgegeven worden aan de CD&V-stand op de kerstmarkt voor het goede doel in de Zuidstraat. Als dat niet lukt, kun je voor ophaling contact opnemen via stephaniedavidts@hotmail.com of op de Facebookpagina ‘jong CD&V Roeselare’. Voor de verdeling van de cadeautjes werken we samen met De Graancirkel. Het voedselverdeelpunt kent de gezinnen die het minder breed hebben waardoor het perfect geplaatst is om de pakjes te bezorgen bij families die ze goed kunnen gebruiken.” 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer