2 Mucopatiënt Merel Gadeyne strijdt samen met directeur Stefan Joris van de Belgische Mucovereniging voor de terugbetaling van haar medicatie.
Couvreur Mucopatiënt Merel Gadeyne strijdt samen met directeur Stefan Joris van de Belgische Mucovereniging voor de terugbetaling van haar medicatie.

Exclusief voor abonnees

Merel (11) strijdt samen met Mucovereniging voor terugbetaling medicatie: Zonder medicijnen gaat het snel bergaf met mij”

De Belgische Mucovereniging lanceert een nieuwe campagne onder de noemer ‘Onbetaalbaar? Onaanvaardbaar!’. Die pleit voor de terugbetaling van de nieuwe generatie medicatie voor mucopatiënten, de eerste die effectief de oorzaak van de ziekte aanpakt. Patiënt Merel Gadeyne (11) hoopt mee op een doorbraak en bovenal op een toekomst.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer