Wim Bracke en Celine Boddin op hun vernieuwde piste.
Joke Couvreur Wim Bracke en Celine Boddin op hun vernieuwde piste.

Modern jasje voor piste ski- en snowboardschool Mont Blanc

Celine Boddin en Wim Bracke trapten deze week het nieuwe seizoen van hun ski- en snowboardschool Mont Blanc af met een volledig vernieuwde piste.

Het koppel nam het complex langs de Stationsdreef begin dit jaar over en vond de tijd rijp om hun eigen stempel te drukken. “Ons eerste seizoen was een succes”, blikt Wim terug. “Ook in de toekomst willen we er 100 procent voor gaan en daarom wilden we Mont Blanc klaarstomen voor de toekomst.” De piste zag er de voorbije 25 jaar hetzelfde uit. Daar komt nu verandering in.  “We werkten met hout om een warme sfeer te creëren want we willen dat onze klanten zich hier thuis voelen", pikt Céline in. Ook nieuw is het assortiment skilaarzen en -latten, dat er nu verkocht wordt.

Het nieuwe seizoen is goed gestart. Momenteel is de ski- en snowboardschool ’s avonds en op zaterdag- en zondagmiddag open, maar vanaf november kan je er zeven dagen op zeven terecht. “Onze agenda loopt goed vol. Wie nog wil inschrijven, wacht best niet al te lang”, zeggen Céline en Wim. “We mikken echt op een maximale bezetting en zijn daarom op zoek naar een gediplomeerde skileraar om alles te kunnen bolwerken. We ervaren dat er nog steeds heel veel mensen Mont Blanc niet kennen. Er is dus nog heel wat potentieel en daar willen we klaar voor zijn.” Meer op www.montblanc.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer