Stad Roeselare

Roeselare betovert met kerst- en winterverhalen

Gedurende drie opeenvolgende weekends, van 13 tot 29 december, sneeuwt het kerstverhalen in Roeselare. Op achttien vertelmomenten brengen professionele vertellers en gelegenheidsvertellers je een uur in betovering en voeren ze je mee naar winterse taferelen op unieke locaties in onze stad. 

“Met dit project wil de stad haar inwoners gezellig laten samenkomen op warme plekken met boeiende verhalen”, licht cultuurschepen Dirk Lievens (CD&V) het project toe. “Deze nostalgie leeft in de harten van veel mensen, jong en oud. Het verbindt, brengt harten samen en verlicht de eenzaamheid.” 

De gratis vertelmomenten worden georganiseerd met Tilde Vandenbroucke, de drijvende kracht achter Wonderling Verteltheater. Het programma vind je op www.visitroeselare.be, inschrijven kan ook op de website of op 051/26.24.00.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer