3 De woning brandde volledig uit.
LSI De woning brandde volledig uit.

Stak echtgenoot woning in brand na echtelijke ruzie? Vrouw en kinderen kunnen ontkomen, verdachte zwaargewond

Een brand die woensdagnamiddag de woning van een jong koppel in Roeselare verwoestte, is opzettelijk aangestoken. Dat is de conclusie van de deskundige die door het Kortrijkse parket is aangesteld. Bij de brand raakte bewoner Thomas V. (25) zwaar gewond. Wellicht stak hij zelf de woning in brand na een echtelijke ruzie.

Iets voor 16.30 uur liep bewoonster Shauni M. (23) plots de Jan Hijoenstraat op de Rodenbachwijk over en belde in paniek bij enkele buren aan. Ze was na een echtelijke ruzie met haar twee kinderen van respectievelijk 3 jaar en acht maanden oud gevlucht na een echtelijke ruzie. Enkele minuten later vloog de woning in brand. Partner Thomas V. raakte zwaar verbrand en wordt in het Gentse UZ in een kunstmatige coma gehouden. De ruzie en daaropvolgende brand en een jerrycan voor de deur voedden meteen na de brand al de geruchten over brandstichting. Na onderzoek van de branddeskundige van het parket en het labo van de federale gerechtelijke politie is het formeel: de brand is aangestoken. “Het onderzoek naar de verantwoordelijke is volop bezig”, aldus het Kortrijkse parket. Thomas V. is verdachte nummer één. Hij liep zelf zware brandwonden op.

3 Een jerrycan voor de deur.
LSI Een jerrycan voor de deur.

Ondertussen worden inzamelacties voor goederen en een crowdfunding via gofundme.com op poten gezet. De praktische richtlijnen daarvoor volgen later.

3 De woning brandde volledig uit.
LSI De woning brandde volledig uit.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tina Colpaert

    Hoe dom en achterlijk kan je zijn de verzekering gaat niks tussenkomen nu zitten ze allemaal int sop goe bezig

  • robbe vanhoutte

    als dit zo is.. Ezel.. Echt , ik snap dat echt niet. Wat bereik je daarmee??

Lees meer