2 Door de botsing belandde een auto op het dak.
LSI Door de botsing belandde een auto op het dak.

Zeventigers over de kop bij botsing op kruispunt, allebei lichtgewond

Bij een verkeersongeval in Ardooie is zaterdagavond rond 19.30 uur een ouder koppel uit Meulebeke gewond geraakt. Zijn auto belandde na een botsing op het dak.

Het ongeval vond plaats op het kruispunt van de Oostlaan en de Meulebeeksestraat in Ardooie. Een BMW reed op de hoofdweg van Tielt richting Roeselare en kon de Honda van Eric Vanhecke (72) en zijn echtgenote Nicole Vergote (71) niet meer ontwijken. Het koppel was de Oostlaan aan het dwarsen om de Meulebeeksestraat richting het centrum van Ardooie in te rijden. De Honda belandde op zijn dak. De twee inzittenden konden met hulp van omstaanders uit de wagen kruipen. Met lichte verwondingen werden ze naar het ziekenhuis overgebracht. Het 23-jarige meisje uit Oostkamp achter het stuur van de BMW raakte ook lichtgewond.

Saskia, de dochter van Eric Vanhecke en Nicole Vergote, is de behulpzame omstaanders die haar ouders uit de auto hielpen alvast dankbaar. Ze vraagt hen haar te contacteren via saskiavanhecke01@hotmail.com.

2 Door de botsing belandde een auto op het dak.
LSI Door de botsing belandde een auto op het dak.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Saskia Vanhecke

    Hallo, kan ik via deze weg te weten komen wie mijn ouders uit de auto geholpen hebben? Groetjes Saskia ( dochter)

Lees meer