Landschapsfotograaf Paul Muylaert stelt momenteel tentoon in de Hoge Mote.
Lieke D'hondt Landschapsfotograaf Paul Muylaert stelt momenteel tentoon in de Hoge Mote.

Natuurgebied Burreken in foto’s: landschapsfotograaf Paul Muylaert stelt tentoon

Landschapsfotograaf Paul Muylaert stelt in de Hoge Mote in Ronse een reeks foto’s voor die hij heeft genomen in natuurgebied Burreken op de grens tussen Maarkedal, Horebeke en Brakel.

Op vraag van Natuurpunt heeft Paul Muylaert het Burreken gedurende twee jaar doorkruist. Het resultaat zijn enkele mooie foto’s met verrassende landschapspatronen en close-ups. In het Burreken zijn namelijk bloemrijke bronbossen, kabbelende beekjes en kleine weides te vinden. Je vindt er ook zeldzame planten zoals goudveil, hangende zegge en reuzenpaardenstaart of spechten, vossen en reeën.

De tentoonstelling zal op verschillende locaties in Oost-Vlaanderen te zien zijn. Momenteel kunnen kijklustigen terecht in het onthaal- en belevingscentrum de Hoge Mote in Ronse. De foto’s blijven er nog tot en met 5 januari hangen. De toegang is gratis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer