2 De spelers van Zulte Waregem op bezoek in AZ Glorieux.
Lieke D'hondt De spelers van Zulte Waregem op bezoek in AZ Glorieux.

Spelers van Zulte Waregem verrassen patiëntjes AZ Glorieux met cadeautjes

Het AZ Glorieux heeft maandag sportief bezoek gekregen van enkele spelers van voetbalclub Zulte Waregem. Ze kwamen niet met lege handen en hadden speelgoed en posters bij voor de kinderen die op de afdeling pediatrie verblijven.

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie: het kerstbezoek van Essevee aan verschillende ziekenhuizen in de regio. Dit jaar was het de beurt aan spelers Eike Bansen, Damien Marcq, Abdoulaye Sissako en Mathieu De Smet om samen met de physical coach Bram De Winne op bezoek te komen in Ronse. Omdat de ploeg donderdag nog een belangrijke verplaatsing naar Club Brugge voor de boeg heeft, namen de spelers extra voorzorgen om niet ziek te worden. Zo weinig mogelijk handjes schudden en de handen ontsmetten bij het betreden van elke kamer was dan ook de boodschap.

2 De spelers van Zulte Waregem op bezoek in AZ Glorieux.
Lieke D'hondt De spelers van Zulte Waregem op bezoek in AZ Glorieux.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer