2 De leerlingen van Triangel aan het werk in circus Picolini
Mozkito De leerlingen van Triangel aan het werk in circus Picolini

Leerlingen Triangel ontpoppen zich tot echte circusartiesten

De leerlingen van basisschool Triangel uit Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek hebben zaterdag het beste van zichzelf gegeven tijdens een circusshow. 

De circusdirecteur van Picolini zakte enkele keren af naar Lombeek om de jongens en meisjes, van het eerste kleuterklasje tot het zesde leerjaar, de kneepjes van het vak te leren. Als volleerde acrobaten, dansers en danseressen gaven ze in de circustent op het terrein van Den Broebel een spetterende show. “Eigenlijk zijn ze er al van voor de vakantie mee bezig”, zegt Nathalie Van Belle van de ouderraad. “En bij het begin van schooljaar werd het thema verder gezet. De afgelopen week hebben de leerlingen samen met de leerkrachten en het circus hard gewerkt om de show in elkaar te boksen."  De show was volledig uitverkocht. 

2 De leerlingen aan het werk tijdens de show van circus Picolini
Mozkito De leerlingen aan het werk tijdens de show van circus Picolini

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer