2 De kleuters van basisschool De Rank met leerkrachten Kirsten en Liliane
Vertommen De kleuters van basisschool De Rank met leerkrachten Kirsten en Liliane

Kleuters van De Rank vieren einde ‘kleutercarrière’ met eerste overnachting

Voor de kleuters van de Vrije Basisschool De Rank in Wezemaal was het dinsdag een speciale dag. Ze vierden immers het einde van hun ‘kleutercarrière’ en gingen voor het eerst een nacht weg van huis. Spannend, zowel voor de kleuters, als voor de leerkrachten én ouders. 

Naar jaarlijkse gewoonte vertrokken de kinderen van de laatste kleuterklas dinsdag met hun rugzakjes naar de nabij gelegen terreinen van Chiro Wezemaal. Ze maakten een wandeling, aten er spaghetti, speelden een avondspel en organiseerden een kampvuurtje. ‘s Avonds sliepen ze op veldbedjes of luchtmatrassen. Dit jaar gingen er 32 kleuters mee, samen met een heel team leerkrachten en vrijwilligers. 

De kleuters hadden er alvast veel zin in. Ze toonden maar al te graag hun zelfgemaakte T-shirts. “Wij gaan kamperen, lang opblijven en veel chips eten”, klonk het bij de 6-jarigen. Als dat maar goed komt. 

2 De kleuters aan het kampvuurtje
Foto rv De kleuters aan het kampvuurtje

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer