2 Longin Service draagt innovatie hoog in het vaandel.
Longin Service Longin Service draagt innovatie hoog in het vaandel.

Longin Service innoveert met milieuvriendelijk machinepark:“We nemen ook het Limburgse RioolExpert over”

Longin Service, het reinigingsbedrijf van racepiloot Bert Longin, investeert in vier nieuwe machines voor industrie en openbare werken. Het bedrijf neemt daarnaast het Limburgse RioolExpert over. “De nieuwe machines blinken uit in milieuvriendelijkheid”, zegt zaakvoerder Bert Longin.

Innovatie, dat is waar Longin Service voor staat. Het bedrijf maakt die reputatie opnieuw waar met de investering in vier nieuwe machines. “De Urban Combi, Kolkenzuiger Lagran, Combinwagen Lagran en Servicewagen Rionet zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk”, legt zaakvoerder Bert Longin uit. “Zo zijn de machines uitgerust met een intelligent sturingssysteem dat weet hoeveel kracht het moet leveren voor een bepaalde klus. Zo wordt er niet te weinig maar vooral ook niet te veel kracht gebruikt. Dat resulteert ook in een lager brandstofverbruik. Daarnaast zijn de pompen geluidsarm waardoor er geen overlast is voor de omgeving. We vinden het belangrijk om als bedrijf te blijven inzetten op innovatie om onze dienstverlening te optimaliseren. Het nieuwe jaar ingaan met deze nieuwe machines is dan ook de kers op de taart.”

Het nieuwe jaar ingaan met deze nieuwe machines is de kers op de taart voor Longin Service

Zaakvoerder Bert Longin

Longin Service kocht ook het Limburgse bedrijf RioolExpert op. “Het doel is ook daar de kennis en het vakmanschap van Longin Service te verspreiden. En hoewel Longin Service een Vlaams bedrijf is, hebben we niet alleen een Vlaamse milieuvergunning maar ook een Brusselse en Waalse. Zo zijn we inzetbaar in het hele land”, besluit Bert Longin.

2 Zaakvoerder Bert Longin (rechts) is vooral bekend voor zijn fenomenale prestaties op het racecircuit.
Longin Service Zaakvoerder Bert Longin (rechts) is vooral bekend voor zijn fenomenale prestaties op het racecircuit.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer