2 Vleminckx horeca services uit Rotselaar is failliet.
Vertommen Vleminckx horeca services uit Rotselaar is failliet.

Vleminckx horeca services failliet

Vleminckx horeca services, het bedrijf gelegen op het industrieterrein aan de Stationsstraat in Rotselaar, is failliet. De exacte omstandigheden van het faillissement zijn voorlopig nog onduidelijk. Wel is zeker dat er volop onderhandeld wordt met overnemers. 

Van een servet tot een zak diepvrieserwtjes of liters culinaire room: Vleminckx horeca services verkoopt en verdeelt kwalitatieve voedingsproducten voor Horeca-klanten, traiteurs, bedrijfskantines, crèches, scholen en rusthuizen. Met uitzondering van verse groenten, vlees en vis, kunnen horeca-klanten er alle voedingsproducten vinden. Vleminckx levert onder meer in de regio’s Leuven, Aarschot, Keerbergen en Tienen. Bij het bedrijf uit Rotselaar werken een dertigtal personeelsleden. 

Vleminckx startte in 1981 als een familiezaak. In 2006 verhuisde het bedrijf vervolgens naar haar huidige locatie aan de stationsstraat in Rotselaar. Huidig bestuurder Michel Schuermans runt de zaak al sinds 1991. De zaakvoerder is momenteel niet bereikbaar voor een reactie.

2 Zaakvoerder Michel Schuermans.
Vertommen Zaakvoerder Michel Schuermans.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer