Beeld ter illustratie. De aanrijding gebeurde op de Markt in Deinze.
Anthony Statius Beeld ter illustratie. De aanrijding gebeurde op de Markt in Deinze.

Bromfietsers botsen met hoge snelheid op elkaar

Twee bromfietsers zijn vrijdagavond zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis nadat ze op elkaar inreden op de Markt in Deinze. Een van de bestuurders reed volgens getuigen met een hoge snelheid.

Rond 23.30 uur reed een 21-jarige bromfietser in de richting van het station met hoge snelheid over de Markt. Een 17-jarige bromfietser die ter hoogte van de bank KBC geparkeerd stond, wilde zich op de rijbaan begeven toen de eerste op hem inreed. “Beide bromfietsers raakten zwaargewond door de aanrijding, maar ze verkeren niet in levensgevaar”, klinkt het bij de politie.

De politie heeft geen weet van ruimere overlastproblemen door bromfietsers die op de Markt racen. In opdracht van het parket Oost-Vlaanderen zal wel onderzocht worden of de bromfietsen opgedreven waren.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer