Op 11 oktober 2018, net voor de verkiezingen, organiseerde Ivan Delaere ook al een Facebook Live. Bijna precies een jaar later doet hij dat opnieuw.
screenshot Facebook Live Op 11 oktober 2018, net voor de verkiezingen, organiseerde Ivan Delaere ook al een Facebook Live. Bijna precies een jaar later doet hij dat opnieuw.

CD&V plant jaar na verkiezingen nieuwe Facebook Live met burgemeester

Onder de noemer ‘Vraag het aan Ivan’ organiseert de CD&V van Pittem-Egem op 29 oktober een ‘Facebook Live’-sessie waarbij de burgemeester antwoorden geeft op vragen van inwoners. Het initiatief vormt een vervolg op een eerste livesessie van Ivan Delaere (CD&V) op 11 oktober vorig jaar, net voor de verkiezingen toen.

“Ondertussen zijn we iets meer dan een jaar verder”, aldus CD&V Pittem-Egem. “Verschillende zaken op vlak van infrastructuurwerken en waterbeheersing zijn reeds in uitvoering, terwijl andere dossiers nog op de agenda staan. Zoals we vorig jaar al beloofd hadden geven we met CD&V straks iedereen terug de kans om terug vragen te stellen aan onze burgemeester. Alle thema’s zijn bespreekbaar.”

De sessie is op dinsdagavond 29 oktober tussen 20 uur en 20.30 uur live te volgen op de facebookpagina van CD&V Pittem-Egem. Vragen stellen kan de dag zelf in de comments of op voorhand via mail naar cdenvpittemegem@gmail.com.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer