Voormalig postbode Amelie Albrecht won in 2018 Humo's Comedy Cup.
Annelies Vanhove Voormalig postbode Amelie Albrecht won in 2018 Humo's Comedy Cup.

Jeugdraad haalt Amelie Albrecht en Gunter Lamoot naar Zaal van Sport en Spel

Voor het tiende jaar op rij organiseert de jeugdraad van Ruiselede een comedy-avond in de Zaal van Sport en Spel. Dit keer strikte de jeugdraad Gunter Lamoot en Amelie Albrecht voor een optreden. 

Gevestigde waarde Gunter Lamoot en aanstormend talent Amelie Albrecht maken er op 9 november een spetterende avond van. Amelie Albrecht is relatief nieuw in de wereld van de comedy en werd in december 2018 de eerste vrouw ooit die de finale van Humo’s Comedy Cup won. Ze liet toen meer dan honderd, bijna uitsluitend mannelijke, kandidaat-comedians achter zich. Ze omschrijft zichzelf als “een ongemotiveerde postbode met maar twee interesses: Duvel en Duvel”. De Dendermondse werkt ondertussen als redacteur bij het praatprogramma De Ideale Wereld. Af en toe is ze er ook voor de camera te zien. MC van dienst op 9 november is Roel Steeno.Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de deur. Kaarten zijn te koop bij Brandstoffen Maenhout, DHZ Devolder-Coussens, ‘t Mag Gezien, Bakkerij Rutsaert, bij de leden van de jeugdraad en bij de Dienst Vrije Tijd van de gemeente. De deuren van de zaal gaan open om 19.30 uur. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer