2 Steffie, Nigel en Els in hun winkel in de Holy Food Market.
James Arthur Steffie, Nigel en Els in hun winkel in de Holy Food Market.

Koelwarenbedrijf opent Magnum Pleasure Store

Koelwaren Biebuyck uit Ruiselede verkoopt gepersonaliseerd ijs in de nieuwe Holy Food Market in Gent, een prestigieuze overdekte voedingsmarkt in de gerenoveerde Baudelokapel in hartje Gent. Het team van zaakvoerder Chris Hullebusch baat er de eerste permanente Magnum Pleasure Store in de Benelux uit.

Koelwaren Biebuyck is al sinds 1966 toeleverancier van diepvriesproducten voor de horeca en verdeelt al jaren ijs voor grote spelers, zoals Unilever. Al is het nu de eerste keer dat ze ook een winkel uitbaten. "We kregen pas drie weken geleden de vraag van Unilever of we de uitbating voor onze rekening wilden nemen", vertelt Hullebusch. "Het was alle hens aan dek, maar we hebben een goed team en geloven in het project. Bovendien gaan we als echte West-Vlamingen een uitdaging niet snel uit de weg."


De Magnum Pleasure Store is een van de zestien voedingszaken die in de kerk een onderkomen kreeg. Klanten kunnen er een gepersonaliseerde Magnum creëren met toppings naar keuze. "Behalve deze unieke Magnums bieden we ook verschillende soorten 'Holy Waffles' en een selectie chocolade aan", gaat Hullebusch verder. "Bovendien krijgt elke jarige ter gelegenheid van het openingsweekend een gratis Magnum."


De Holy Food Market ligt op het Gentse Beverhoutsplein. (SVR)

2 Versier je Magnum zoals je zelf wil, met bijvoorbeeld stukjes amandel, Oreo's en wolkjes met melkchocolade.
James Arthur Versier je Magnum zoals je zelf wil, met bijvoorbeeld stukjes amandel, Oreo's en wolkjes met melkchocolade.

Lees meer