Er kwamen vorig jaar 17.000 supporters naar 7 voetbalfeestjes.
Joeri Seymortier Er kwamen vorig jaar 17.000 supporters naar 7 voetbalfeestjes.

Peetjes Droom plant in 2020 EK-Dorp in Aalter

De voetballiefhebbers in Aalter kunnen alvast 2020 aankruisen in de agenda. Peetjes Droom wil in Aalter opnieuw een EK-Dorp inrichten.

Peetjes Droom is het project van ex-voetballer Peter De Poorter om geld in te zamelen voor een kunstgrasveld op het voetbalcomplex van Aalter. Ondertussen heeft de gemeente Aalter beslist om op eigen kosten een kunstgrasveld aan te leggen op het A-terrein, en zal Peetjes Droom investeren in de aanpak van het verloederde B-terrein.

Vorig jaar tijdens het WK stond Peetjes Droom in voor enkele stevige voetbalfeestjes, op de speelplaats van het Emmaüsinstituut. “Onze Rode Duivels hebben zich als eerste geplaatst voor het EK 2020, dat volgende zomer plaatsvindt in dertien verschillende landen”, zegt Peter De Poorter. “Peetjes Droom brengt het Europees Kampioenschap terug naar Aalter, met een spetterend EK-Dorp.”

Het EK wordt volgend jaar gespeeld van 12 juni tot en met 12 juli 2020.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer