Restaurant Norda is op zoek naar een overnemer
Norda Restaurant Norda is op zoek naar een overnemer

Restaurant Norda zoekt overnemer

Lisa Van Hollebeke (30) en Stefaan Vanoverbeke (31) van restaurant Norda zijn op zoek naar een overnemer. Het koppel, dat het restaurant in de Krommewalstraat opende in maart 2016, wil naar eigen zeggen een nieuw hoofdstuk beginnen. 

“Een einddatum is er voorlopig niet”, zegt Lisa. “Maar we hebben wel besloten wat anders te gaan doen. Wat dat zal zijn, ligt nog niet vast. We zien wel wat er op ons pad komt. In elk geval zijn we tevreden over wat we met Norda gedaan hebben de voorbije jaren. We hebben ons hart en onze ziel er in gestopt en het was een positief verhaal. Om persoonlijke redenen is het nu echter tijd om andere paden te bewandelen. Al blijven we sowieso nog wel even op post. Potentiële overnemers zijn vanzelfsprekend welkom.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer