4 Fotograaf Norbert Maes terwijl hij Cecile Baekelandt aan het fotograferen is.
Joke Couvreur Fotograaf Norbert Maes terwijl hij Cecile Baekelandt aan het fotograferen is.

Exclusief voor abonnees

Ruiseleeds fotograaf brengt gratis zijn bejaarde dorpsgenoten in beeld: “Al ruim 160 uur aan bezig, maar ik geniet van elke minuut”

Norbert Maes is bezig met een titanenwerk. Na zijn uren en volledig kosteloos brengt de professionele fotograaf zoveel mogelijk van zijn bejaarde dorpsgenoten in beeld. Ondertussen staat de teller op ruim tachtig tachtigplussers. Allemaal krijgen ze gratis een afdruk. “Uit liefde voor het vak en voor het nageslacht. En voor de gezellige babbels.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Emi De graeve

    Dat vind ik een bijzonder mooi gebaar.... Ik heb ooit een gelijkaardig project meegemaakt waarbij een gepensioneerde arts/kunstenaar zijn oude dorpsgenoten ging portretteren. Die man werd op handen gedragen. Ik wens u eveneens een intense blijdschap met dit werk.

  • Rik Vanneste

    Proficiat Norbert

Lees meer