Een beeld op de stelling, begin dit jaar.
Joeri Seymortier Een beeld op de stelling, begin dit jaar.

Stelling onder fly-over aan E40 Aalter wordt afgebroken

Vandaag, donderdag 10 oktober, wordt in Aalter begonnen met de afbraak van de grote stelling onder de fly-over aan het afrittencomplex E40.

De werken aan het complex E40 in Aalter komen stilaan in hun laatste fase terecht. “Er wordt begonnen met de afbraak van de stelling onder de fly-over”, bevestigt waarnemend burgemeester Patrick Hoste (CD&V). “Dat zal ongeveer tien dagen werk zijn. In de periode tussen 21 en 23 oktober zal dan begonnen worden met de aanleg van een nieuwe weg tussen de nieuwe rotonde op de Steenweg op Deinze naar de afrit E40.”

Ook voor de Lostraat heeft de nieuwe fase invloed. De aannemer moet immers een aansluiting maken van de Steenweg op Deinze met de Lostraat. Binnenkort zal daarvoor een systeem van eenrichtingsverkeer ingevoerd worden in de Lostraat. Zoals de plannen nu voor liggen zou dat het geval zijn vanaf begin november. Over de exacte timing en de omleidingen wordt later nog door het Agentschap Wegen en Verkeer gecommuniceerd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer