Tibo Spiessens en Marloes De Brabandere organiseren een 24-uurs turnmarathon met Turnkring Atlas. Ook Stijn De Rammelaere van het cafetaria van De Ponte doet mee en zal 24 uur achter z’n toog staan.
Joke Couvreur Tibo Spiessens en Marloes De Brabandere organiseren een 24-uurs turnmarathon met Turnkring Atlas. Ook Stijn De Rammelaere van het cafetaria van De Ponte doet mee en zal 24 uur achter z’n toog staan.

Exclusief voor abonnees

Stretchen maar: turnkring Atlas wil 24 uren non-stop turnen om gymnasten met beperking te steunen

Turnkring Atlas pakt uit met een stunt van formaat. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november gaat de club 24 uur non-stop turnen in sporthal De Ponte. 372 gymnasten zullen er in groepjes aan één stuk door trainen. “We steunen zo de G-werking van de turnkring van Vlamertinge, een heel mooi initiatief”, zegt turnster Marloes (21).

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer