Lennard Hens van Coffice
Coffice Lennard Hens van Coffice

Koffiebar en ondernemerscentrum Coffice opent op IJzerenleen

Over precies een week opent Coffice de deuren: een nieuwe koffiebar, cowork- én eventruimte op de IJzerenleen in Mechelen.

Voetballer Lennard Hens liet afgelopen maanden het voormalige Bridge grondig verbouwen. Op de gelijkvloerse verdieping komt een koffiebar waar je onder meer ook kan ontbijten en lunchen. In de late namiddag wordt de bar omgetoverd tot een afterworkplek en worden koffie en thee ingeruild voor bier, wijn, cocktails en huisgemaakte limonades (tot 20 uur). Zus Nena zal de bar bemannen.

De drie verdiepingen boven de ontbijt- en lunchbar werden omgetoverd tot een ondernemerscentrum met coworking space, kantoren, meeting rooms en een eventruimte. “We willen de Mechelse ondernemer een duwtje in de rug geven door de perfecte werkplek te voorzien of door te zorgen voor een dagelijkse portie cafeïne”, zegt Hens.

De feestelijke opening vindt op 23 mei om 13 uur plaats. Klanten genieten van een gratis drankje en livemuziek. Om 19 uur start een afterwork feestje.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Eduard Hens

    Top. Toekomstige hotspot van Mechelen?

Lees meer