De buren krijgen onder meer een rondleiding op het festivalterrein.
Benoit De Freine De buren krijgen onder meer een rondleiding op het festivalterrein.

Tomorrowland geeft buurtfeest op 24 juli

Net als de voorgaande jaren trakteert Tomorrowland de inwoners van Boom, Rumst, Schelle, Niel, Aartselaar, Hemiksem en Willebroek op een groot buurtfeest. Dat vindt opnieuw plaats tussen de twee festivalweekends, namelijk op woensdag 24 juli.

Van 13 tot 22 uur kunnen de ‘buren’ van Tomorrowland die dag komen kennismaken met het festival. Ze krijgen een rondleiding achter de schermen en kunnen genieten van kinderanimatie en een DJ, een ritje maken met het bekende reuzenrad of TML-merchandise kopen aan de merchandisestand.

Wie zich voor het buurtfeest wil inschrijven, kan dat doen vanaf 27 juni tot en met 4 juli 2019, tenzij de plaatsen al eerder volzet zijn. De inschrijvingen verlopen via het Tomorrowlandaccount dat je vindt op de website my.tomorrowland.com. Indien je zo’n account nog niet hebt, moet je er voor 25 juni een aanmaken. Na een goedgekeurde registratie worden de deelnemers via e-mail op de hoogte gebracht.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer