Het is halsreikend uitkijken naar het nieuwe zwembad, dat misschien in Schilde zal gebouwd worden.
Benoit De Freine Het is halsreikend uitkijken naar het nieuwe zwembad, dat misschien in Schilde zal gebouwd worden.

524.400 keer bedankt, lezers uit Schilde!

Het Laatste Nieuws is de nummer één in regionieuws en daar hebben de lezers uit Schilde fors aan bijgedragen. De artikels die we afgelopen jaar schreven over Schilde zijn meer dan 500.000 keer gelezen. Onze oprechte dank daarvoor.

Jammer genoeg beleefde de gemeente Schilde in 2019 een zwarte periode in mei toen studente Julie Van Espen om het leven werd gebracht. Ook andere populaire artikels beroerden de gemoederen. Zo namen honderden mensen afscheid van Dominique Verelst en haar kinderen Jamie en Jack. Midden april werden ze van het leven ontnomen door hun man of vader Peter Pandelaers. Verder werd Frederik Offeciers in de hals geschoten met een luchtdrukgeweer in café Den Briard. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Daarnaast betekende het afgelopen jaar ook goed nieuws voor de inwoners van Schilde. Zo is de gemeente in overleg met buurtdorpen Ranst, Zoersel en Sint-Antonius over een nieuw zwembadproject.

Beste lezer, een fijn 2020 toegewenst. Wij beloven u opnieuw een mix aan leuke, spannende, indringende verhalen uit uw buurt, in uw buurt.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer