Frank Vanderlinden
vier Frank Vanderlinden

De Mens en The Kids op Schilde Carroussel

De organisatie van Schilde Carrousel heeft met De Mens, The Kids en Imagine No Lennon enkele muzikale topnamen kunnen strikken voor de programmatie van deze zomer. “En ons concept blijft grotendeels hetzelfde: betaalbare drankjes en hapjes, goede muziek en een hele groep enthousiaste vrijwilligers”, klinkt het bij Michiel Penne.

De Carrouselavonden vinden op de dinsdagen 6, 13, 20 en 27 augustus plaats telkens van 20 tot 23 uur in 't Parkske.  Op 6 augustus staan Mama Afrika en Kolonel Djafaar op het programma. Een week later is dat Stadswacht en DE MENS.  Op 20 augustus geven eerst Tree Magic Beers het beste van zichzelf en daarna worden The Kids op het publiek losgelaten.  De afsluiters zijn op 27 augustus Carrousel Sound System en Imagine No Lennon, waarmee Ben Crabbé en Jean-Bosco Safari een hulde brengen aan John Lennon. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer