2 De bewuste villa van Mireille Gram in Schoten.
Klaas De Scheirder De bewuste villa van Mireille Gram in Schoten.

Tony Gram dient klacht in tegen dochter Mireille om dubieuze verkoop van villa in Schoten terug te draaien

De saga rond de verkochte villa van Mireille Gram gaat verder. Haar vader Tony, grote man van het rugzakkenmerk Kipling, heeft volgens Het Nieuwsblad immers klacht ingediend bij de onderzoeksrechter om de verkoop van de villa alsnog tegen te gaan.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Mireille Gram (54) probeerde in 2015 haar tweelingdochters te vermoorden en kreeg daarvoor later een gevangenisstraf van vier jaar. Ze had of heeft ook een relatie met Mohamed El K. Die laatste is ook geen onbesproken figuur en zat al eens een elf jaar lange celstraf uit voor doodslag. Nu bleek onlangs dat de villa van Mireille Gram voor een ‘habbekrats’ werd verkocht. 

De kopers betaalden immers maar 875.000 euro voor een villa van 1,4 miljoen euro. Een verkoop die vanuit de gevangenis gebeurde. Volgens vader Tony Gram gebeurde dat onder druk van Mo. Die laatste ontkende dat nog eind juni in deze krant. “Ik garandeer: alle papieren zijn in orde. Er ging in de gevangenis ook een notaris langs bij Mireille. Zij heeft met die verkoop haar vader willen treffen. Hij moet van mij niets weten en het steekt bij hem dat zijn dochter me dure cadeaus geeft.” 

Mo verkocht later ook nog een aantal meubels en dergelijke uit de villa. Ook daarvoor diende Tony Gram al een klacht in.

Nu is er dus een nieuwe officiële klacht door Tony Gram ingediend bij de onderzoeksrechter. Die is daardoor verplicht de zaak te onderzoeken. Zijn advocaat Walter Damen wil alleen bevestigen dat er dingen onderzocht worden. “We gaan dat in alle stilte en kalmte doen. Als de tijd rijp is, kunnen we eventueel communiceren”, aldus Damen. 

LEES OOK. Partner van Kipling-erfgename verdedigt verkoop villa: “Mireille verkocht dat huis om haar vader te raken” (+)

2 Mireille Gram.
Photo news Mireille Gram.

Lees meer