Het verkeer in de Botermelkbaan zal beurtelings moeten passeren, de Alice Nahonlei zal volledig afgesloten zijn.
Joeri Seymortier Het verkeer in de Botermelkbaan zal beurtelings moeten passeren, de Alice Nahonlei zal volledig afgesloten zijn.

Twee dagen beurtelings verkeer in de Botermelkbaan

Het verkeer in de Botermelkbaan zal op 28 en 29 november door werkzaamheden beurtelings moeten passeren. De Alice Nahonlei wordt tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Er wordt een wegomleiding voorzien via de Wezelsebaan.

Op donderdag 28 en vrijdag 29 november wordt de nieuwe riolering van de Botermelkbaan aangesloten op de bestaande riolering in de Alice Nahonlei. Voor het verkeer in de Botermelkbaan is er beurtelingse doorgang. Omdat de riolering in de Alice Nahonlei in het midden van de rijbaan zit, wordt die tijdelijk afgesloten. Al het verkeer zal omgeleid worden via de Wezelsebaan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer