De politie kamde de omgeving uit maar kon niemand meer oppakken.
Mozkito De politie kamde de omgeving uit maar kon niemand meer oppakken.

Chauffeur rijdt zich vast in veld: wagen vat vuur terwijl inzittenden wegvluchten

De politie van de zone Rode is een onderzoek gestart nadat aan de Varkensdreef in Sint-Genesius-Rode donderdagnamiddag een wagen uitbrandde. Het gaat om brandstichting.

Omstreeks 15 uur reed de chauffeur van een wagen zich vast in Waterloos Veld in de buurt van de Varkensdreef. Een voorbijganger die merkte dat de auto vast zat, wilde de chauffeur helpen maar de vier inzittenden sprongen uit de wagen en zetten het op een lopen. Intussen vatte de wagen ook vuur. De voorbijganger belde dan meteen de politie die met verschillende patrouilles de omgeving uitkamde. De brandweer kon wat later de brandende wagen blussen. Voorlopig is het nog een raadsel wat de bedoeling was van de vier mannen. Tijdens de zoekactie werd nog een politiehelikopter ingezet maar het viertal kon ontkomen. Het is nog onduidelijk of de auto gestolen was want op het moment van de feiten stond de wagen niet geseind als gestolen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer