Agenten van de politiezone Rode pakten maandagavond twee dieven op die net ingebroken hadden in een huis in de stationsbuurt van Sint-Genesius-Rode.
Mozkito Agenten van de politiezone Rode pakten maandagavond twee dieven op die net ingebroken hadden in een huis in de stationsbuurt van Sint-Genesius-Rode.

Inbrekers op heterdaad betrapt en opgepakt in stationsbuurt, onderzoeksrechter beslist om hen vrij te laten

Agenten van de politiezone Rode pakten maandagavond twee dieven op die net ingebroken hadden in een huis in de stationsbuurt van Sint-Genesius-Rode. Een van de daders had buit op zak van de inbraak en er werd ook inbrekersmateriaal aangetroffen. In de buurt werd ook geprobeerd om in een ander huis in te breken. Een derde verdachte kon ontkomen. Het duo, een 18-jarige uit Sint-Genesius-Rode en een 19-jarige uit Ukkel, werden ter beschikking gesteld van het parket Halle-Vilvoorde. Ze werden voorgeleid bij een Franstalige onderzoeksrechter die uiteindelijk besloot om hen vrij te laten.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Pascal Knockaert

    Het is al een wonder dat er een onderzoeksrechter werd aangesteld.Maar ter info, die rechters veroordelen niet en zijn er niet om te straffen, maar om te zien of hun aanhouding nut heeft voor het onderzoek

  • anne heimes

    De jeugd die niet op vakantie in het buitenland is moet toch iets omhanden hebben nietwaar (meneer de ) rechter .

Lees meer