Vlnr: Johan Limbourg, Anneleen Van den Houtte, Johan Van Lierde, Bram Vandenbroecke en Jan Desmeth.
RV Vlnr: Johan Limbourg, Anneleen Van den Houtte, Johan Van Lierde, Bram Vandenbroecke en Jan Desmeth.

Johan Van Lierde nieuwe voorzitter van cultuurregio Pajottenland & Zennevallei: nieuwbakken bestuur voorgesteld

Schepen Johan Van Lierde is de nieuwe voorzitter van de cultuurregio Pajottenland & Zennevallei. 

Cultuurregio Pajottenland Zennevallei is het samenwerkingsverband van 15 gemeenten rond cultuur en erfgoed. Onder de Cultuurregio huist de werking van de Erfgoedcel, de Intergemeentelijke Onroerende Erfgoeddienst en de Regiobib. De bestuursleden van de cultuurregio besloten om Van Lierde aan te stellen als voorzitter. Jan Desmeth (Sint-Pieters-Leeuw) en Bram Vandenbroecke (Halle) zullen de functie van ondervoorzitter opnemen, terwijl Anneleen Van den Houte (Dilbeek) de nieuwe penningmeester wordt en Johan Limbourg (Lennik) de functie van secretaris opneemt.

Samenstelling raad van bestuur

De volledige raad van bestuur bestaat uit: Herman Steppe en Stijn Stassijns (Affligem), Elsie Degreef en Tilla Casear (Beersel), Cindy Durieux en Henk Verhofstadt(Bever), Nahyd Meskini en Steve Roobaert (Drogenbos), Anneleen Van den Houte en Lies Vereecke (Dilbeek), Ludo Van Paepegem en Filip Durant (Galmaarden), Jan Depester en Ellen Mahieu (Gooik), Bram Vandenbroecke en Jeroen Hofmans (Halle) Sandra Dero en Paul Beyl (Herne), Johan Limbourg en Geert De Cuyper (Lennik), Hans Eylenbosch en Riet Stockmans (Liedekerke), Rudi Seghers en Gerda Claeys (Pepingen), Johan Van Lierde en Dirk Evenepoel (Roosdaal), Jan Desmeth en Natacha Martel (Sint-Pieters-Leeuw), Timo Schoukens en Rutger Belsack (Ternat).

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer