The Van Jets houden er eind dit jaar definitief mee op, maar staan op 15 september wel nog op Nerorock in Hoeilaart.
The Van Jets The Van Jets houden er eind dit jaar definitief mee op, maar staan op 15 september wel nog op Nerorock in Hoeilaart.

Maand voor einde The Van Jets treedt groep nog op op Nerorock

Op 31 oktober valt in de Brusselse AB het doek over The Van Jets, maar een maand eerder spelen zanger Johannes Verschaeve en zijn muzikanten nog op Nerorock in Hoeilaart. Ook Kapitein Winokio komt op 15 september naar de druivengemeente.

Het was tijdens de afterwork afgelopen vrijdag dat de organisatie van Nerorock de eerste twee namen van de affiche bekendmaakte. Op zondag 15 september zakken The Van Jets naar Hoeilaart af. Ze geven er één van hun laatste optredens, want op 31 oktober zetten de bandleden een streep onder de groep. Voor de jongsten staat Kapitein Winokio dan weer op het podium. Hij zal de aanwezige kindjes ongetwijfeld laten ‘Handjes draaien, koekebakkevlaaien’.

Later zal de organisatie nog wat meer namen van artiesten prijsgeven. Nerorock wordt traditioneel tijdens het Druivenfestival – van 13 tot en met 16 september – georganiseerd.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer