2 Het bord stond opgesteld in de Sanatoriumstraat
Facebook Ben Weyts Het bord stond opgesteld in de Sanatoriumstraat

Minister Weyts (N-VA) slachtoffer van vandalisme: “Dappere tegenstanders”

Vlaams minister Ben Weyts en Bruno Stoffels, gemeenteraadslid in Sint-Genesius-Rode, zijn het slachtoffer geworden van ‘verkiezingsvandalisme’. Het bord met daarop de verkiezingsaffiche werd vernield. Er is klacht ingediend.

Minister Ben Weyts (N-VA), lijsttreker voor het Vlaams parlement in onze provincie, plaatste op zijn Facebook-pagina een bericht over het vandalisme. “De campagne is nog niet goed vertrokken, maar in Beersel draait het verkiezingsvandalisme al op volle toeren”, schrijft hij. “Deze borden stonden enkele dagen recht. Dappere tegenstanders.” Samen met hem prijkt ook Bruno Stoffels, derde plaats bij de opvolgers voor de kamer, op de affiche. “Het bord stond opgesteld in de Sanatoriumstraat in Beersel”, verduidelijkt Michaël Devoldere, woordvoerder van Weyts. “De borden stonden er nog maar een dikke week. Het lijkt alsof de daders er minstens met hun voeten zijn doorgegaan. Er is klacht ingediend bij de politie.” 

2 Het bord stond opgesteld in de Sanatoriumstraat
Facebook Ben Weyts Het bord stond opgesteld in de Sanatoriumstraat

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer