Paul Severs in actie tijdens een van zijn vele optredens
Maxime Petit Paul Severs in actie tijdens een van zijn vele optredens

Paul Severs opnieuw in coma

Paul Severs (70) ligt opnieuw in coma. Dat laat zijn zoon Christophe via Facebook weten. Het is al de derde keer dat de zanger in comateuze toestand terecht komt. 

Christophe Severs vertelt dat de artsen een tracheotomie uitvoerden - een buisje in de luchtpijp dat wordt aangebracht door een snede in de hals. “De laatste dagen zijn opnieuw wisselvallig”, schrijft Severs. “De tracheotomie is een positief alternatief voor hem en minder storend dan de intubatie van enkele dagen terug. Minder goed nieuws is dat mijn vader in een derde coma is gegleden. Na een MRI hebben de dokters een nieuwe aanval van bloedklonters in zijn hoofd ontdekt.”

“Recent reageert hij terug iets beter, maar gezien zijn semi-comateuze toestand van vandaag, blijft het wel moeilijk te communiceren en verdere inschattingen te doen. Wij hadden vandaag het gevoel dat hij ons terug hoort en onze vragen af en toe beantwoordt met kleine signalen”, klinkt het toch hoopvol. 

Paul Severs ligt al sinds half maart in het ziekenhuis, nadat hij tijdens het fietsen een hartaanval kreeg. 

16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Yelene dekann

    Ik vind dit zo erg maar ik vrees ervoor,spijtig hij was een goede zanger maar helaas hier in vlaanderen ook miskend

  • Marnik Van Moorleghem

    Hopelijk komt het terug goed met Paul.Een zeer mooie stem en heeft veel mooie hits.Sterkte en we duimen voor het beste!

Lees meer