4 De Schoon Volk-vrijwilligers krijgen een ontbijt van MIWA voor hun inzet.
RV De Schoon Volk-vrijwilligers krijgen een ontbijt van MIWA voor hun inzet.

MIWA trakteert zijn Schoon Volk op een verrassingsontbijt

De afvalintercommunale MIWA heeft de vrijwilligers van het project Schoon Volk zondag op een verrassingsontbijt getrakteerd.

Twee jaar geleden startte afvalintercommunale MIWA met ‘Schoon Volk’. Dat zijn geëngageerde burgers die heel regelmatig de straat opgaan om eigenhandig zwerfvuil op te ruimen. Om deze burgers goed te kunnen ondersteunen, krijgen ze van MIWA een verzekering en een startpakket om veilig te werk te kunnen gaan. Er wordt ook actief samengewerkt met de betrokken diensten van de gemeenten Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse en Waasmunster om de vrijwilligers goed te begeleiden. “Het project Schoon Volk werd een onverhoopt succes en telt inmiddels al meer dan 370 actieve zwerfvuilvrijwilligers”, klinkt het.

Om al deze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, organiseerde MIWA zondag een verrassingsontbijt. Meer dan 120 vrijwilligers waren aanwezig in zaal The View op de Grote Markt van Sint-Niklaas. 

4
RV
4 MIWA-directeur Sven Peeters, MIWA-voorzitter Filip Baeyens, medewerker Nele De Blieck, burgemeester Lieven Dehandschutter en schepen Carl Hanssens.
RV MIWA-directeur Sven Peeters, MIWA-voorzitter Filip Baeyens, medewerker Nele De Blieck, burgemeester Lieven Dehandschutter en schepen Carl Hanssens.
4
RV

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer