2
Kristof Pieters

Rusthuisbewoners Sint-Jozef zetten sportiefste beentje voor

In het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Sint-Pauwels vond de jaarlijkse sportdag voor rusthuisbewoners plaats. De bejaarden zetten hun sportiefste beentje voor en traditioneel was er koffie en gebak als afsluiter.

De voorbije jaren organiseerden de sportdiensten van Sint-Gillis-Waas en Stekene telkens samen een sportdag voor alle rusthuizen en OCMW’s van beide gemeenten. Maar elk jaar werd het moeilijker voor de begeleiders om de bewoners tot aan de sportlocatie te krijgen.

Daarom werd dit jaar voor een andere formule gekozen en vond de sportdag plaats op de locatie van het woonzorgcentrum in Sint-Pauwels zelf. De Sportdienst van Stekene deed hetzelfde.

Er werd voor deze editie gewerkt rond het thema ‘Zomerspelen 2019’. Het animatieteam van WZC Sint-Jozef bedacht de spelletjes. De bewoners hadden het duidelijk naar hun zin. Op de sportieve prestaties werden nadien getoost met koffie en gebak.

2
Kristof Pieters

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Anne Taffeiren

    Tof initiatief! Mijn ouders waren heel enthousiast! Anne Taffeiren.

Lees meer