2 De kinderen werden vrijdag onder meer getrakteerd op verse wafels.
Kristof Pieters De kinderen werden vrijdag onder meer getrakteerd op verse wafels.

Speelplein Biezabijs legt kinderen in de watten op slotfeest

Speelpleinwerking Biezabijs heeft vrijdag haar slotfeest gehouden in GC De Route. Het speelplein mocht dit jaar 25 kaarsjes uitblazen en dus werden de kinderen getrakteerd op een wafelenbak en fluo-flitsfuif.

In Sint-Gillis-Waas heeft het speelplein Biezabijs tijdens deze jubileumeditie enkele dagrecords gebroken. Niet enkel de thermometer klom naar onbekende hoogtes, ook het aantal kinderen die kwamen spelen, verpulverden voorbije records. Dagelijks kwamen meer dan 80 kinderen langs. Een ploeg van een 50-tal animatoren stond telkens voor hen klaar.

De animatoren namen de tijd om in de archiefdozen te duiken en stelden vrijdag een groot slotfeest en een tentoonstelling samen. Op het programma stonden onder meer een Vlaamse kermis, een wafelenbak en een fluo-flitsfuif.

2
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer