Bas Birker
basbirker.be Bas Birker

Steven Mahieu en Bas Birker in De Meet in Sint-Laureins

Wielerclub De Leeglopers zet de kermis van Bentille dit jaar heel vroeg in, en organiseert op zaterdag 31 augustus een comedyavond.

Op zaterdag 31 augustus komen Steven Mahieu en Bas Birker naar CC De Meet in Bentille bij Sint-Laureins. Steven Mahieu speelt er een deel van zijn vierde zaalshow. Bas Birker vertelt als Nederlandse Antwerpenaar wat de verschillen zijn tussen Nederland en België, en doet dit aan de hand van grappige anekdotes uit zijn leven.

De show start zaterdag om 20 uur. Kaarten kosten 12 euro en zijn te koop via wtcdeleeglopers@gmail.com. Die avond kan je ook het nieuwe Leegloperbier proeven. Wie nog niet genoeg krijgt van De Leeglopers, kan op vrijdag 6 september bij hen terecht voor de officiële start van Bentille Kermis. Vanaf 18 uur is er dan een after-workparty aan de kerk van Bentille, met passende hapjes, drankjes en muziek.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer