De stand van Heemkunde Houtem is te vinden onder de trappen in de thematent
Frank Eeckhout De stand van Heemkunde Houtem is te vinden onder de trappen in de thematent

Opnieuw hoedenactie bij Heemkunde Houtem in thematent op winterjaarmarkt

Op Houtem Jaarmarkt is Heemkunde Houtem intussen een vaste waarde geworden. “Je vindt onze stand op 11 en 12 november onder de verdiepingstrappen”, laat Ignace Van der Kelen weten.

Heemkunde Houtem is er aanwezig met een gebruikelijke fototentoonstelling, de Viersprong jaarmarktkiosk en de voorstelling en verkoop van hun tijdschriften en boeken. “Dit jaar stellen we het thema ‘Circus’ centraal. Bezoekers kunnen oude filmfragmenten bekijken van circus Jhony. We hebben die fragmenten speciaal voor deze gelegenheid aangekocht bij de VRT. En wie onze stand bezoekt met een hoed op het hoofd, maakt kans op een mooie prijs. Met deze actie willen we de hoedendracht op de winterjaarmarkt promoten”, zegt Van der Kelen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer