Oefenen voor de hittegolf op de Graslei.
Wannes Nimmegeers Oefenen voor de hittegolf op de Graslei.

En dat moet het nog écht warm worden: drummen voor een plaatsje langs Gentse Graslei

Het was al aardig druk vandaag op de bekende Gentse zonneplekken. Aan de Graslei bijvoorbeeld was het al zoeken naar een plekje. En het belooft er de komende dagen alleen maar drukker op te worden.

Zon, weinig wind, en de vakantie voor de deur. Logisch dus dat het al aardig druk was (en is) aan de Graslei vandaag. En de komende dagen zal het alleen maar warmer – en dus drukker – worden. Benieuwd woe er nog zal zitten als het volgende week effectief 38 graden in de schaduw wordt… En nu maar hopen dat iedereen zijn afval opruimt.

Ondertussen is er ook goed nieuws uit de Blaarmeersen. De laatste tests tonen dat het water van de zwemvijver opnieuw van uitstekende kwaliteit is, en dat er dus volop gezwommen mag worden. De stad zet het komende weekend alvast extra redders in, want er wordt een grote toeloop van waterratten verwacht.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jan Desmet

    Straks Baudelopark in transformatie, kade verlagen, etc, etc ....... hopla, nog een lawaaizone erbij (midden een woonzone) ?!

  • Ron Leclerc

    Geen stad meer om te wonen, is verworden tot een dure festivalweide.

Lees meer