De leerlingen van de Gemeenteschool van Sint-Martens-Latem.
rv De leerlingen van de Gemeenteschool van Sint-Martens-Latem.

Latemse leerlingen ontvangen meer dan 250 postkaarten

De leerlingen van de Gemeenteschool van Sint-Martens-Latem werden de voorbije weken bedolven onder een berg postkaarten. De oproep kwam er voor het schoolfeest op zaterdag 11 mei.

Naar aanleiding naar het jaarlijkse schoolfeest met als thema ‘dansen rond de wereld’, deed de Gemeenteschool van Sint-Martens-Latem een oproep naar de schoolgemeenschap om de kinderen postkaarten toe te sturen van over de hele wereld. 

“Tot op vandaag blijven de postkaarten binnenstromen en de teller staat momenteel op meer dan 250", zegt directeur Ilse Schynkel. “De postkaarten werden een heel kleurrijk venster op de wereld en de kinderen kijken er iedere dag naar uit. De leerkrachten lieten hun creativiteit los om de stroom aan postkaarten aan bod te laten komen in de lessen wereldoriëntatie, taal en zelfs wiskunde, waardoor deze nog boeiender en persoonlijker werden. We willen graag alle ouders, familie en vrienden bedanken die ons een kaartje stuurden.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer