Archiefbeeld.
Toon Royackers Archiefbeeld.

Politie waarschuwt voor malafide ontmossers

De lokale politie van politiezone Schelde-Leie waarschuwt inwoners voor ontmossers met slechte bedoelingen, “De laatste dagen krijgen we weer verschillende meldingen over (Engelstalige) ontmossers”, zegt de politie.

“Hun handelswijze is vaak intimiderend. Ze beginnen zonder toestemming aan de werkzaamheden en rekenen een veel hogere prijs dan was afgesproken. Daarnaast zijn ze vaak niet in orde met de regelgeving.” Volgens getuigen rijden de ontmossers meestal rond in een gehuurde witte bestelwagen met een ladder op het dak. Komen de ontmossers aan je deur? Ga dan niet op het voorstel in, en betaal zeker geen voorschot op de mogelijke werken. Noteer de nummerplaat en bel onmiddellijk 101. Hou ook hun folders of visitekaartje bij, zo kan je de politie helpen hen op te sporen.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Pim Devos

    ze rijden momenteel rond in de provincie antwerpen zone lier boechout vremde enz... ze spreken inderdaad Engels - mijns inziens zijn ze erg dom in de zin dat ze met een grote wagen rijden met in grote letters er op Rent a Car - een normaal mens weet dan toch dat er iets niet klopt en zeker ook omdat ze geen Nederlands spreken als blank uitziende mannen - hopelijk kan de politie zulk uitschot snel aanpakken

Lees meer