Veel belangstelling voor oldtimers ondanks regen

De start van de de zesde editie van de oldtimerrit Double City Classics lokte zondagvoormiddag heel veel volk naar het Felix Beeraertsplein in Wetteren. Ondanks de regen gingen zo’n 70 wagens van start. 

Dit jaar was er speciale aandacht voor Jaguar. Maar er waren ook heel wat pareltjes te bewonderen bij de andere rijders. Een BMW uit 1939 kon op heel wat belangstelling rekenen. De wagens zijn bezig aan een rondrit van zo'n 80 kilometer. Onderweg was er een fotoshoot  in Sint-Martens-Latem en een lunchpauze. 

Double You City Classics : fotoshoot in Sint-Martens-Latem
Didier Verbaere Double You City Classics : fotoshoot in Sint-Martens-Latem

Alle wagens worden tussen 14.30 uur en 16 uur opnieuw in Wetteren verwacht waar de Jaggiebar wordt geopend. Om 16 uur start een live concert van A Box Of E-types. Een Wetterse gelegenheidsformatie met Stijn Tondeleir en Thomas Vincke. Muzikanten die spelen bij Niels Destadsbader en Laura Tesoro. Zij laten zich omringen door verschillende zangers en zangeressen. Vanaf 19 uur speelt dj Bates.  

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer