Met de Vespa en de boot geraak je overal in de Leiestreek.
Anthony Statius Met de Vespa en de boot geraak je overal in de Leiestreek.

Zulte lanceert nieuwe dagtrip met de boot en de Vespa

Aan de aanlegsteiger van Zulte werd vrijdag een nieuwe dagtrip gelanceerd. Dankzij de samenwerking tussen de gemeente Zulte en Booot en Rent & Go kan je tot oktober Zulte en de Leiestreek verkennen met de Vespa en de boot.

Zin in een leuke uitstap, maar geen zin in verre verplaatsingen? Dan hebben de gemeenten Zulte en Sint-Martens-Latem een leuk alternatief. Samen met het Machelse Vespa-verhuurbedrijf en het Gentse bootverhuurbedrijf Booot kan je vanaf nu een tochtje maken op en langs de Leie. Het project werd vrijdag voorgesteld aan de aanlegsteiger in Zulte. “Het start- en eindpunt bevindt zich aan de aanlegsteiger in Sint-Martens-Latem”, zegt Gwen Van Hove van Booot. “Na een boottocht van twee uur kom je aan in de jachthaven van Zulte en vandaar kan je een ritje met de Vespa maken. Daarna word je met een minibus teruggebracht naar Sint-Martens-Latem. Het verloop van de uitstap kan wijzigen naargelang de wensen van de deelnemers.”

Voor een boottocht betaal je 27 euro per persoon vanaf elf personen en voor een Vespa betaal je 55 of 75 euro, naargelang je alleen of met twee een ritje maakt. Een boot boek je best minstens twee weken op voorhand via www.booot.be.

Meer info via de toeristische dienst van Zulte via 09/243.14.24 of toerisme@zulte.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer