2 Laurent Depoitre en zijn partner hier met de bewuste Audi.
Photo News Laurent Depoitre en zijn partner hier met de bewuste Audi.

AA Gent-spits Laurent Depoitre laat auto achter na ongeval en pleegt vluchtmisdrijf

Voetballer Laurent Depoitre, spits bij AA Gent, was op 11 november betrokken bij een ongeval met vluchtmisdrijf. Hij ramde met zijn Audi R8 een verkeersbord op de Heidebaan en liet vervolgens zijn wagen zwaar gehavend achter op de parking van een restaurant.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De feiten gebeurde in de nacht van zondag op maandag op de Heidebaan. Rond 7.40 uur kreeg de politie melding van brokstukken op de rijbaan. Ter plaatse trof een patrouille een weggemaaid verkeersbord aan. De agenten volgden het oliespoor tot op de parking van een restaurant in een nabijgelegen straat. Daar stond een zwaar beschadigde Audi R8 met een buitenlandse nummerplaat.

Verder onderzoek bracht aan het licht dat de wagen in gebruik is door Laurent Depoitre. Hij kon pas later verhoord worden waardoor een alcohol- of drugtest niet meer mogelijk was. Depoitre zal nu wel worden vervolgd voor vluchtmisdrijf.

Het ongeval gebeurde op een boogscheut van Club Exo op de Heidebaan, een populaire uitgaansplek bij topvoetballers. Twee jaar geleden werden ook al Radja Nainggolan daar betrapt op rijden onder invloed na een interland van België tegen Griekenland. Hij had toen bijna 2 promille alcohol in het bloed.

2
BELGA

37 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jenny charels

    Eens ze RSZ en BELASTINGEN gaan moeten betalen zoals iedereen, zal het heel wat minder zijn met 's nachts uit te gaan, dan paaltjes te rammen en vluchtmisdrijf te plegen .....

  • Nancy De Cloedt

    Jongeren kijken hiernaar op ,wat een voorbeeld is da jong ,die boete is ook maar een peuleschil ,wat kan hem da nu schelen.

Lees meer