3
Kristof Pieters

Bestuurster gewond bij frontale botsing op N41

Op de N41 kwam het dinsdagochtend tot een frontale aanrijding tussen twee personenwagens ter hoogte van de op- en afrit van de E17. Een bestuurster raakte hierbij gewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 7.50 uur. De bestuurder van een Ford wou komende van Belsele de E17 richting Antwerpen oprijden. Door een inschattingsfout botste hij frontaal op een Renault die uit de richting van Hamme kwam. De bestuurster van de Renault raakte bij de aanrijding gewond en werd voor verzorging naar het AZ Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht. Beide wagens raakten zwaar beschadigd en werden getakeld. De brandweer kwam ter plaatse om brokstukken en olie van de rijbaan te verwijderen. Het verkeer ondervond tijdelijk lichte hinder.

3
Kristof Pieters
3
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer