3 Cover van het eerste nummer van In De Buurt Oost-Vlaanderen dat op 30 april verschijnt.
RV Cover van het eerste nummer van In De Buurt Oost-Vlaanderen dat op 30 april verschijnt.

Binnenkort bij Het Laatste Nieuws: ons gloednieuw regiomagazine In De Buurt

Bereik met jouw verhaal meer mensen in Oost-Vlaanderen

Op 30 april lanceren we bij Het Laatste Nieuws een gloednieuw regiomagazine in Oost-Vlaanderen. En dat biedt heel wat mogelijkheden.

Wat leeft in mijn buurt? Het regionieuws in Het Laatste Nieuws is voor 80% van onze lezers dé reden om de krant te kopen. Tot twee miljoen Vlamingen per dag volgen het nieuws online via HLN.be. Daarmee bereiken we ook heel veel mensen in jouw buurt. Vaak met hard nieuws maar ook steeds meer met hartverwarmende verhalen en trendy lifestyleberichten uit jouw buurt. Waar kan je lekker eten? Welke tuintrends vind je gemakkelijk bij jou in de buurt? Wie zijn de vakmensen die voor jou het verschil kunnen maken in je buurt? Waar is het fijn eten in je buurt?

3 Wil je meer info over advertentiemogelijkheden voor het In De Buurt Magazine, bel 02/245 81 58.
RV Wil je meer info over advertentiemogelijkheden voor het In De Buurt Magazine, bel 02/245 81 58.

Met ons In De Buurt magazine geven we nu de lezers van Het Laatste Nieuws datgene waar ze het meest om vragen: meer lifestylenieuws uit mijn buurt. Elk seizoen bieden we op extra wit papier en in de vorm van een magazine u de mogelijkheid om in de ideale context de mensen uit uw buurt te bereiken. Naast artikels en klassieke advertenties vertellen we ook graag uw verhaal in de vorm van een commercieel artikel. Vraag meer info bij uw vertrouwde sales naar de formule van ‘een betalend artikel’, gemaakt door specialisten van De Persgroep-Medialaan. Samen met u maken we het meest interessante regiomagazine uit jouw buurt!

3 Cover van het eerste nummer van In De Buurt Oost-Vlaanderen dat op 30 april verschijnt.
RV Cover van het eerste nummer van In De Buurt Oost-Vlaanderen dat op 30 april verschijnt.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer