Chris Wauman en Jef Maes van de PVDA.
RV Chris Wauman en Jef Maes van de PVDA.

PVDA heeft nieuwe voorzitter: Chris Wauman volgt Jef Maes op

Chris Wauman is door de leden van PVDA in Sint-Niklaas verkozen tot de nieuwe lokale voorzitter. Hij volgt Jef Maes op.

Chris Wauman (34) uit de Elisabethwijk is de nieuwe voorzitter van de Sint-Niklase PVDA-afdeling. Hij werd zondag door de leden van de lokale afdeling verkozen. Wauman volgt gemeenteraadslid Jef Maes op, die de voorbije drie jaar voorzitter was van PVDA in de Wase hoofdstad.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 haalde PVDA één zetel. “Het aantal leden in Sint-Niklaas verdubbelde op amper twee jaar tijd. Deze forse uitbreiding brengt heel wat taken met zich mee. We willen ons voorbereiden op de toekomst en kiezen ervoor om nieuwe, jonge krachten meer verantwoordelijkheid te geven”, klinkt het bij PVDA.

Chris Wauman kwam op bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en bij de Vlaamse verkiezingen in 2019. Hij schreef ook actief mee aan het stadsprogramma van PVDA in Sint-Niklaas. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Patrick De Rudder

    Één goede keuze.

Lees meer