Een werknemer van Torfs in het distributiecentrum in Temse.
Photo News Een werknemer van Torfs in het distributiecentrum in Temse.

Schoenen Torfs genomineerd voor ‘Onderneming van het Jaar’

Schoenenfabrikant Torfs — met hoofdzetel in Sint-Niklaas — is bij de genomineerden voor de prijs ‘Onderneming van het Jaar’. Die wordt voor de vijfentwintigste keer uitgereikt door dienstverleningsbedrijf EY in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis.

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 8 oktober, in aanwezigheid van koning Filip, in het Auditorium 2000 op de Heizel in Brussel. Schoenen Torfs, met hoofdzetel in Sint-Niklaas en het distributiecentrum in Temse, is één van de genomineerden, net als interimbureau Actief, bouwbedrijf Aertssen en cinemaketen Kinepolis. De genomineerde finalisten werden door EY geselecteerd op basis van de groei en financiële resultaten van het bedrijf, ondernemerschap, internationalisering, innovatie en deugdelijk bestuur. Ook de 24 vorige winnaars van de trofee zullen een prominente rol krijgen tijdens de ceremonie.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer